Over mij

Oostenrijk.png

Mijn naam is Mariska Lemmers en ik woon in de provincie Noord-Brabant. Ik ben mijn hele leven al bezig met dieren, specifiek honden. Ik zei vroeger ook altijd dat ik wel een hond zou nemen en geen man. Het liefste zes honden. Vanaf mijn veertiende liep ik stages in asiels / pensions en hondenscholen om ervaring met honden op te doen.

Zodra ik op mijzelf ging wonen ging de zoektocht naar een hond. Ik wilde altijd graag Duitse Herders, maar na een zoektocht kwam ik bij de Zwitserse Witte Herder terecht.

De eerste Zwitserse Witte Herder die ik heb gekocht in 2012 is Kuckunniwi vom Terlüner schloss ( Arco ). Ik loop al heel wat jaren mee in de hondenwereld maar een eigen hond is toch wat je uiteindelijk als hondenliefhebben wilt. Met Arco heb ik een aantal shows gelopen. Echter kwam ik erachter door de fokster dat hij twee gebitselementen mistte. Dit was juist op het keer punt dat ik hem zou willen gebruiken als dekreu. Hierbij viel mijn droom in duigen. Zeker omdat Arco een geweldig open karakter heeft en graag wil werken.Ik blijf met hem trainen, iets wat hij heel erg graag doet en hij blijft mijn eerste witje, dat een speciaal plekje in mijn hart heeft veroverd.

 In 2014 heb ik Sakura la Blankpapilio gekocht (import Tsjechië). Zij is volledig gekeurd en zij wordt hopelijk de stammoeder van mijn kennel.

In 2017 heb ik mijn KK1 cursus afgerond en is het eerste nest geboren. Hieruit heb ik een dochter aangehouden, Alinga of the Amalunia waarmee ik in de toekomst hoop mee te kunnen fokken.

In 2019 heb ik mijn tweede nest gefokt. Hieruit heb ik een zoon aangehouden, Baru of the Amalunia, om mijn kennel weer compleet te maken.