C – Nest – Week 002

Week 002 was het begin, van weer een zware week. Met name teefje roze moest ik elke dag, om de paar uur aanleggen en gebruik maken van Nutridrops. Leven zit er wel in, daar mankeert het niet aan. Gelukkig komt ze wel aan, maar haar evenwicht gaat nog niet zoals ik hoop. De anderen drinken heel erg goed en de melk vloeit.

Ondertussen zijn de ogen en oren van de pups open gegaan. Nu is het ook zo, dat ze van buikschuiven naar kleine stapjes gaan. Elke dag even de pups 10 minuutjes op schoot, zodat ze goed wennen. Ook was het tijd om de nageltjes te knippen, want die worden langzaam aan langer en scherper.

Ik heb besloten deze week nog niet te ontwormen, omdat ze te vroeg geboren zijn en met week 003 hebben ze veel meer bij te zetten qua gewicht. Dus het schema wordt nu week 003, week 006 en week 009.

Alinga maakt het prima en komt vaker de kist uit. Al moet ik haar af en toe wel erop wijzen dat ze ook terug de kist in moet, omdat haar pups haar roepen en honger hebben. Ondertussen is ook oma (Sakura) een kijkje wezen nemen bij het hek. Ze kijkt er vol trots naar alsof het haar eigen puppy’s zijn.

Ik kan in ieder geval zeggen, dat er twee reuzen in het nest zijn ontstaan, al denk ik dat er geen één klein gaat blijven. De enige zorg is nu nog pupje roze en de volgende week zal uitwijzen of ik een moeilijke beslissing moet gaan nemen of niet.