B – Nest – Week 008

De week is echt voorbij gevlogen. Het is dan nu echt zover! Iedereen is aan het aftellen voor mijn gevoel en terecht. Donderdag vertrekken er drie pups, Vrijdag één en Zaterdag ook één. Het zal een rust worden de komende week. Voor mij was het een hele hectische week. Met name aan het voorbereiden en de puntjes op de i zetten. Het opmaken van de contracten, het invullen van de registratiebewijzen, de foto’s sorteren en verzamelen en de puppypakketten nog zes keer nalopen, of ik niets gemist heb of vergeten ben.

Deze week bij Dieza Oss op bezoek geweest en dat was voor de pups weer een goede ervaring. Ook hier waren zij totaal niet onder de indruk en liepen er rond alsof het altijd zo geweest is. Van de poes die er rond liep, waren zij niet echt onder de indruk. Het was meer zo dat de poes onder de indruk was van de pups. Ook de langere autorit ging prima. Ik ben heel blij met de gastvrijheid van Dieza Oss. 

Maandag nog een keer bij de dierenarts geweest om de chipnummers (stickers) in te laten sealen in de boekjes, dus de pups zijn nog een keertje mee geweest. Ook dit ging prima en zonder problemen.

Voor mij zijn het nu de laatste loodjes en het is tijd om de pups los te gaan laten. Ik wil iedereen bedanken voor alle hulp, lieve berichtjes en natuurlijk het volgen! Daarnaast wens ik alle eigenaren heel veel succes, liefde, een klein beetje sterkte voor de komende drukke periode die gaat komen, maar vooral plezier! Want dat is het allerbelangrijkste, een maatje voor de komende, hoop ik, vele jaren!