B – Nest – Week 007

De tijd begint te vliegen. Deze week was het weer druk met bezoek want het is tijd om keuzes te maken voor de eigenaren. Ook deze week met een deel van de pups de eerste twee wandelingetjes gemaakt, zodat zij hier vast aan kunnen wennen. De één gaat natuurlijk gemakkelijker mee dan de ander.

Vrijdag is de chipper geweest en de pups zijn allemaal voorzien van een chip en er is DNA afgenomen. Is voor mij wel een prettig idee nu ze geregistreerd staan. 

Deze week afgestapt van vlees en de pups naar brokjes om gezet. Langzaam aan komt de voerdrift naar boven. Ook heb ik later deze week de ontworming gedaan. Mede omdat ik op woensdag de entingen gedaan heb, is het niet praktisch om gelijk te ontwormen.

Voor mijn gevoel worden de nachten steeds korter en het wordt steeds drukker. In principe niet erg, maar ik ben wel tevreden over dit nest en ook wel blij als zij uitvliegen. Voor mij is het net zoals voor de eigenaren aftellen. Op naar de laatste week!