B – Nest – Week 006

De week is weer voorbij. Ik begin steeds meer te merken dat de pups hun eigen karakter aan het ontwikkelen zijn. Bij de teven liggen de karakters vrij dicht bij elkaar en bij de reutjes zit iets meer verschil. Deze week hebben de pups kennis gemaakt met de tuinsproeier, want er zaten enkele warme dagen tussen. Hiervan waren ze niet echt onder de indruk. Ook een regenbui op de kop gehad, wat op zich goed is dat ze dat ook meemaken. Als het heel hard regent zoeken ze uit zichzelf een schuilplaats. De pups zijn goed gewend aan het dag en nacht ritme, alleen is het af en toe een pup die bedenkt dat het tijd is om vroeg op te staan, zo rond 05:00 uur. Dan zet ze een goede keel op en dit houdt ze aardig lang vol. 

Aan het einde van deze week op weg naar de dierenarts. Een paar pupjes piepten in de auto, maar over het algemeen is deze indruk geheel mee gevallen. Eenmaal bij de dierenarts gingen ze slapen. Het was dus al een uitdaging ze de behandelkamer in te krijgen. Eenmaal een prikje en een check gehad en daarna helemaal out. Terug de auto in getild en lekker naar huis. 

Ondertussen komt er zo nu en dan bezoek aan en die worden hartelijk ontvangen. Voor mij een uitgelezen kans om te zien hoe de pups zich gedragen ten opzichte van andere mensen. Waar ik in ieder geval heel blij mee ben, is dat het laatste weeg moment nu is geweest. Vanaf nu nog maar twee keer wegen! Scheelt weer wat werk. 

Ook de tuin wordt flink onder handen genomen. De eerste gaten zijn gegraven en de planten worden onderzocht. Ze vinden het heerlijk buiten en gelukkig laat het weer dit ook toe. Volgende week een spannende week, want het keuze moment komt dichterbij. Daarnaast komt de chipper en gaan wij kleine wandelingetjes maken met de rakkertjes. Tijd om de wereld te verbreden!