A – Nest – Week 009

Nou, daar is het dan. De laatste update voor het afscheid. Ze gaan allemaal in een vlot tempo achter elkaar weg, dus na dit weekend zal het heel stil worden hier in huis. Maar dat geeft niet, want na volgende week huizen wij ook definitief over. Afgelopen week nog even bij de schapen en geiten geweest. De geiten zaten lekker aan het hooi te knagen dus die hadden geen zin om naar voren te komen. De schapen waren wel voor voer te porren, dus leuk om te pups mee te socialiseren. 

Vanavond bereid ik de laatste dingen voor, zoals de contracten, puppypakketten en alle foto’s verzamelen. Het waren negen hele intense weken, maar voor de eerste keer kijk ik echt met trots terug. Ik heb zeker veel geleerd en soms hier en daar wat dingen onderschat, al zal ik niet de eerste zijn :). Kuckunniwi en Sakura zullen ook heel blij zijn met de rust, want dan is het weer meer tijd voor hen om te besteden. Sakura wil ook niet meer dat de pups bij haar drinken en corrigeert veel. Maar af en toe een spelletje met de pups kan er nog wel vanaf.

Mijn taak als fokker stopt hier natuurlijk niet en ik hoop dat ik alle pups zeker nog meerdere malen ga zien, niet alleen op foto’s maar ook nog fysiek. Ik hoop dat alle pups gezond, levendig en gelukkig opgroeien, oud worden en dat de eigenaren lang plezier van hen mogen hebben :).