A – Nest – Week 008

Zo, de laatste grote update is alweer hier. Het was weer een drukke week met bezoek en het was de week dat de eigenaren de pups mochten kiezen. Hier nu voor mij ligt een puzzel om alles in elkaar te schuiven en te wikken en wegen. Maar voor mijn gevoel heeft elke pup echt een karakter en heb ik verschillende eigenaren waar deze precies bij scharen. 

Langzaam maar zeker beginnen de pups aan de deur te krabben dat ze eruit willen, dus de zindelijkheid vordert. Wandelen aan de lijntjes gaat steeds beter en natuurlijk waren de twee grote avonturen van deze week de hondenclub en de dierenarts. Deze keer besloten om de pups apart op het veld te zetten. Door dit te doen zie je gelijk een groot stuk van het karakter doordat de pup ineens alleen is, in een vreemde omgeving en met verschillende mensen. 

De dierenarts was ook erg leuk, allemaal nieuwe geurtjes om op te nemen. De enige pech voor mij was dat het sneeuwde, dus niet ideaal om van de auto het gebouw in te komen en weer terug. De pups zijn allemaal goedgekeurd en hebben hun prikje gehad. Ook hebben wij ze nog even op de weegschaal gezet en de gewichten zijn naar mijn idee prima toe genomen! 

Volgende week de laatste week, met nog naar de schapen en geiten een bezoekje afleggen. Ondertussen zetten wij ook grote stappen in onze verhuizing en zal ook volgende week ons huis steeds leger gaan worden. Maar daarna zal de rust hier in huis komen want vanaf volgende week vrijdag gaan zij uitvliegen naar de nieuwe eigenaren! Op één na natuurlijk 🙂 Dus volgende week nog een kleine update en het afscheid van mijn rakkers!