A – Nest – Week 007

De tijd begint te vliegen, net zo hard als de pups groeien. Deze week een paar uitjes gehad met de pups, zoals naar de hondenclub gaan. Wat vonden ze dat leuk! Allemaal nieuwe dingen om te ontdekken en wat ben ik trots op ze dat ze vrij en open overal rond lopen. Net alsof het nooit anders is geweest. Tuurlijk kijkt de één de kat meer uit de boom dan de ander, maar het wordt nu wel steeds duidelijker qua karakter verschillen.

Voor mij de schone taak om dit allemaal bij te houden en in mij op te nemen. Volgende week veel bezoek en ook tijd om een keus te laten maken door de eigenaren. De bestemming voor de pups heb ik al wel in mijn hoofd, dus ik ben erg benieuwd :).

Aan de paraplu ben ik deze week niet toe gekomen, maar staat zeker op de planning voor volgende week. Maar de halsbandjes/riempjes en speeltjes zijn gemaakt voor de pups en deze gaan mee naar de eigenaren. Voor mij een schone kans om de pups voor het eerst uit te laten. Ik heb over zo een kort stukje nog nooit zo lang gelopen! Alles liep door elkaar, de één ging in protest en de ander wilde juist vooruit. Niet een groot succes maar wel leuk om te doen. Ook heb ik met hen allen nog een klein stukje gelopen, puur om te kijken hoe zij het alleen doen. Ik kan veel karakter trekjes zien, maar nog meer als ze alleen zijn. Voor de meeste pups was het even spannend om de drempel over te gaan, maar ze doen het toch maar even in het donker! Ook hier weer was de één meer een daredevil dan de ander. Dit staat zeker op de planning om vaker met ze te doen volgende week. 

Ondertussen gaat de zindelijkheid vooruit, naar mijn idee zijn ze nu allemaal wel krant zindelijk en begrijpen ze nu ook echt dat ze elke ochtend en avond even naar buiten gaan. Ongelukjes gebeuren nog steeds, maar dom zijn deze puppy’s zeker niet en dat hebben ze niet van een vreemde! 🙂 Ook ben ik met de puppypakketten bezig geweest. Deze zijn nu bijna klaar. Ook ik ben er bijna klaar voor om deze bengels los te gaan laten. Op naar de laatste twee weken! Eén ding is zeker, ze zullen zich zeker wel vermaken met de kerstboom… Ehm ik bedoel onder de kerstboom ;-).