A – Nest – Dracht

Zaterdag 08 oktober & Zondag 09 oktober 2017 – Niet willen eten

In het weekend van zaterdag en zondag heeft Sakura bijna niet gegeten. Dit kan komen doordat ze de pups in haar buik voelt bewegen. Omdat het haar eerste keer is, kan het allemaal vreemd en gek aanvoelen. Maar mijn gevoel zegt, dat het niet lang meer gaat duren. Mijn onderbuikgevoel geeft aan dat het wel eens voor het volgende weekend gebeuren kan.

Vrijdag 07 oktober 2017 – Zeven/acht weken drachtig

Sakura is nu bijna acht weken drachtig. Haar pups draagt ze nu wat verder naar achteren. Nog steeds houdt ze de wandelingen erg goed vol en ze eet nog steeds goed. Ondertussen ook de puppy ren om de werpkist heen gezet, zodat ze meer rust krijgt.

Donderdag 05 oktober 2017 –  Werpkist

Vandaag de werpkist opgezet en de camera om haar in de gaten te houden geïnstalleerd. Wat blijft de techniek van tegenwoordig toch geweldig. Sakura gaat al lekker in de werpkist liggen, en maakt er ook een holletje in. Trots op haar dat ze zich zo snel aanpast.

Zondag 01 oktober 2017 – Zes/Zeven weken drachtig

De buik begint nu echt te zakken. Wow wat is ze dik geworden! Haar eetlust is ook zeker toegenomen, al wandelt ze er nog stevig op los.

Woensdag 20 september 2017 – Vijf weken drachtig

Wij zijn nu in week vijf en de buik begint zeker flink te groeien! Ze eet nu in plaats van 750 gram vlees een kilo. Naar mijn idee moet er in week zes weer voer opgeschaald worden.

Woensdag 13 september 2017 – Vier weken drachtig

Nu in week vier beland en het buikje begint te vormen!

Vrijdag 08 September 2017 – Drachtig!

Wat was ik nerveus! De afgelopen weken waren super spannend! Vorige week kwam ik onlangs thuis en dacht ik: Is zij nou dikker geworden of mankeert er wat aan mijn ogen? Echte drachtigheid verschijnselen heb ik namelijk niet voorbij zien komen. Wel rond de veertien dagen was ze heel erg terughoudend en kwam ze bijna niet uit haar bench. Verder bleef ze zichzelf. Daarom had ik had zo mijn bedenkingen, met name omdat het vorige keer ook niet gelukt was. Vandaag om 14:30 naar Best gereden en zij zetten het apparaat erop en poef ik zag gelijk dat er wat in zat! Ik kon wel huilen van blijdschap! Rond 15 oktober 2017 is Sakura uitgerekend! Spannend!